Quality

KWALITEIT

Kwaliteitsborging in de vleesverwerking

Ons vakmanschap is uw waarborg. U koopt vlees dat wij zowel in binnen- als buitenland rechtstreeks intrekken.

Transport, verwerking en bewaring van onze producten gebeurt onder de strengste hygiënische normen, conform aan de Europese regelgeving inzake Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) en Good Manufactoring Practice (GMP). Dit wordt dagelijks door onze kwaliteitsdienst gecontroleerd.

Wij zijn Unannounced International Food Standard (IFS)  gecertificeerd.

Hypermoderne installaties

Onze nieuwe fabriek met state-of-the-art machinepark garandeert de kwaliteit die uw voeding vereist.

IFS Unannounced

We zetten onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid op de voorgrond door actief deel te nemen aan het programma IFS Unannounced.

IFS Unannounced

We zetten onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid op de voorgrond door actief deel te nemen aan het programma IFS Unannounced.

Dit rigoureuze, onaangekondigde auditprogramma verzekert dat onze faciliteiten en processen consistent voldoen aan de hoogste internationale normen van voedselveiligheid en -kwaliteit, zonder voorafgaande waarschuwing.

Deze aanpak stimuleert ons om altijd op ons best te zijn, waarbij kwaliteit niet slechts een doel is, maar een continue belofte aan onze klanten.

Door onze inzet voor het IFS Unannounced programma tonen we aan dat GustoBel synoniem staat voor betrouwbaarheid en uitmuntendheid in de vleesverwerkingsindustrie.

Onze toewijding aan kwaliteit

Wij begrijpen het belang van het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen bij de vleesverwerking. Van de inkoop tot de verpakking, elke fase van ons proces wordt nauwgezet gecontroleerd en gecontroleerd om de levering van veilige, voedzame en heerlijke producten aan onze klanten te garanderen.

Strenge kwaliteitscontrole maatregelen

Onze kwaliteitscontrolemaatregelen beginnen bij de bron, met een zorgvuldige selectie van vlees van topkwaliteit van vertrouwde leveranciers die onze toewijding aan uitmuntendheid delen. In elke fase van de verwerking worden strenge inspecties en testprotocollen geïmplementeerd om de naleving van de wettelijke normen en de verwachtingen van de klant te garanderen.

Hypermoderne fabriek en machinepark

We zijn trots op onze ultramoderne verwerkingsfaciliteiten die zijn uitgerust met de allernieuwste technologie. Onze faciliteiten voldoen aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen om de productintegriteit te behouden.