Over ons

KWALITEIT SINDS 1971

Meer dan 50 jaar familiale expertise

In 1971 startten vader Fernand Vermeersch en moeder Nicole een kleine beenhouwerij aan de rand van Sint-Michiels.

Zijn bezoeken aan de Ardennen brachten hem op het idee om groot wild in Vlaanderen te verkopen. Dat was meteen de oprichting van Wildhandel Vermeersch in 1973.

Als broers –Kristof en Didier– zijn we als het ware tussen het wild opgegroeid en na jaren in het bedrijf gewerkt te hebben, namen we eind jaren ’90 de fakkel over.

Wildhandel Vermeersch werd Wild Vermeersch en er werd toen al volop geïnvesteerd in groei door innovatie en klantgerichtheid.

De naam van de vennootschap werd in 2024 gewijzigd in GustoBel, omdat we meer aanbieden dan wild alleen.

Het wildmerk ‘Wild Vermeersch’ blijft het onbetwiste vlaggenschip. Daarnaast worden nu ook andere vleesproducten aangeboden zodat onze klanten ook buiten het wildseizoen van onze topproducten en service kunnen genieten.

Missie

Bij Gustobel is onze missie eenvoudig maar diepgaand: uitzonderlijke vleesproducten leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

We streven ernaar de beste ingrediënten in te kopen, duurzame praktijken toe te passen en de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail te garanderen in elke stap van het productieproces.

Door onze toewijding aan uitmuntendheid streven we ernaar om vleesliefhebbers over heel Europa te verrassen en hun vertrouwde keuze voor premium vlees te worden.

Visie

Onze visie is om het toonbeeld van uitmuntendheid in de vleesindustrie te zijn en de norm te stellen voor kwaliteit, kwantiteit en stiptheid.

We streven ernaar om voortdurend de grenzen te verleggen van wat mogelijk is, door gebruik te maken van de allernieuwste technologieën in combinatie met tijdloos vakmanschap.

Met een focus op klanttevredenheid en duurzaamheid stellen we ons een toekomst voor waarin GustoBel synoniem staat voor het beste vlees en de meest betrouwbare service.

HET 3-TIJDEN PRINCIPE

Quality Meat on Time!

Onze visie steunt op het 3-tijden principe: Kwali’teit’, Kwanti’teit’ en Op tijd.

  • Kwaliteit: Voor ons geen goedkoop marketing woord maar een woord met een invulling. Zo is ons bedrijf IFS Unannounced gecertificeerd en hebben wij dagdagelijks een kwaliteitsverantwoordelijke in dienst.
  • Kwantiteit: Hoe groot uw bestelling ook is, wij kunnen altijd volume aanleveren. Ook in de drukke barbecue- en eindejaarsperiode.
  • Op tijd: Een woord is een woord. Onze focus ligt op klanttevredenheid en daarvoor streven wij naar de meest betrouwbare service.


Daarnaast dragen we ook het respect voor de natuur hoog in het vaandel.

Wij werken enkel samen met betrouwbare leveranciers met oog op dierenwelzijn.

Wij trachten zo milieuvriendelijk te produceren. Onze site in Roeselare draait op 100% groene energie zonder CO2 uitstoot.

Steeds blijven we op zoek naar nieuwe technieken die minder energie verbruiken.

GETUIGENISSEN

Wat onze klanten zeggen