Onze Klanten en Producten

ONZE KLANTEN

Een gevarieerd aanbod voor elk segment

Voor elk klantensegment van GustoBel hebben we een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve producten. Zowel de horeca groothandel, retail, vleesverwerkende en
pet food industrie kunnen bij ons terecht.

Maar er is meer. Een goede handelsrelatie steunt volgens ons op het partner-principe. Daarom zoeken wij samen met u naar de interessantste vorm van samenwerking.

Dus is ons complete  gamma desgewenst leverbaar in op maat gesneden porties, volledig verpakt naar uw behoeften.

Horeca Groothandel

Speciaal voor horecaspeciaalzaken, horecagroothandels en versmarkten hebben wij een zeer uitgebreid assortiment.  Naast onze specialiteit van vers en bevroren wild, leveren wij nog heel wat andere vleesproducten. 

Service, het hele jaar door

Het hele jaar door leveren wij uit aan onze klanten en kunnen wij de grootste volumes aan. Ook in de drukke barbecue- en eindejaarsperiode.

Op maat van de horeca

Iedere keuken heeft zijn unieke eisen. Onze verpakkingen zijn op horecamaat gemaakt zodanig dat deze voor uw horecaklanten makkelijk hanteerbaar zijn.

Retail

Voor de retail bieden wij een zeer uitgebreid assortiment vers en bevroren wild aan, alsook een resem andere vleesproducten, gaande van individuele consumentenverpakkingen tot multiverpakkingen.

Alles wordt steeds gelabeld volgens specifieke klantenrichtlijnen. Binnen ons aanbod kunnen wij verschillende types verpakkingen, etiketten, presentaties aanbieden .

Consumentvriendelijke verpakking

Wij bieden winkelklare verpakkingsopties die zijn ontworpen om consumenten aan te trekken en de aantrekkelijkheid in de schappen te vergroten.

Van vacuümverpakte verpakkingen tot opvallende etiketten: wij helpen retailers onze producten in het best mogelijke licht te presenteren.

Vleesverwerkende industrie

Voor de vleesverwerkingsindustrie hebben wij een assortiment die speciaal afgestemd is op het vervaardigen van pasteien alsook al uw wildbereidingen.

Van afsnitten van grof wild ( ree, hert en everzwijn ) tot ontbeend vlees van fazant, patrijs, bosduif en andere. Ook verschillende soorten goulash voor het vervaardigen van bereide maaltijden behoren tot ons assortiment.

Industrie-expertise

Met uitgebreide ervaring in de vleesverwerkende industrie begrijpen wij de unieke uitdagingen en eisen van deze sector. Ons team maakt gebruik van branche-expertise om collega-verwerkers te voorzien van eersteklas producten en betrouwbare service.

Samenwerkingspartnerschappen

Wij geloven in het bevorderen van samenwerkingsverbanden met andere spelers in de vleesverwerkende industrie. Of u nu grondstoffen nodig heeft voor verdere verwerking of eindproducten voor distributie, wij staan klaar om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Pet food industrie

Hoogwaardige ingrediënten

Huisdieren verdienen ook het beste! Wij bieden hoogwaardige vleesingrediënten voor fabrikanten van diervoeding, zodat onze beestige vrienden voedzame en heerlijke maaltijden krijgen.

Aangepaste formuleringen

We werken nauw samen met fabrikanten van huisdiervoeding om aangepaste formuleringen te ontwikkelen die voldoen aan specifieke voedingsbehoeften en smaakprofielen.

Onze flexibele aanpak stelt ons in staat producten te creëren die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van huisdieren en hun eigenaren.

GETUIGENISSEN

Wat onze klanten zeggen